Willem Engel

In slechts elf dagen is de. De Nederlandse Willem Engel complotdenker en voorman van de actiegroep Viruswaarheid moet Van Ranst het geld betalen omdat hij de viroloog te lichtzinnig voor de rechter heeft gesleept.


Pin Op Corona

Een collectieve aangifte tegen Willem Engel voorman van actiegroep Viruswaarheid is vanochtend bij het Parket van het Openbaar Ministerie in Rotterdam ingeleverd.

. Marc Van Ranst schenkt de 4000 euro schadevergoeding die de Nederlandse coronascepticus Willem Engel moet betalen aan vaccinatieprogramma COVAX. Le bouillant virologue flamand avait notamment mis en doute les compétences scientifiques de Willem Engel. We would like to show you a description here but the site wont allow us.

Volgens Norbert Dikkeboom uit Harderwijk komt dat vooral door één man. Dat heeft de viroloog aangekondigd op Twitter. Willem Engel voorman van actiegroep.

Willem Engel reprochait à Marc Van Ranst de lavoir qualifié descroc de négationniste du virus et dextrémiste sur Twitter et dans la presse. De kloof tussen de kampen in het coronadebat lijkt met de dag groter te worden.


Pin Op 2020 10


Willem Engel Narcistische Praatjesmaker Zelfbenoemde Wetenschapper Wetenschappers Mensen


Mededelingen 26 27 Aug 2020 Door Willem Engel Youtube Youtube


Willem Engel Louise Met The Wanderer Aren T You Meant To Fly In 2021 Louis Engel Meet

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel